Pay-per-click(PPC) advertising network
Select Location
RS
Language
KLIJENTSKI SERVIS
 

Oglasi na najposećenijim sajtovima

Možemo da postavimo Vaš oglas na više od 351 domaćih Web sajtova.

Najbrže i najefikasnije oglašavanje

Vaš oglas može biti spreman za nekoliko minuta.
 

Jednostavno postavljanje oglasa

Nisu Vam neophodna posebna predznanja da biste pokrenuli svoju reklamnu kampanju.

Hiljade zadovoljnih klijenata

Budite i Vi među hiljadama zadovoljnih klijenata koji već koriste usluge Etargeta.
 

 

Predstavite svoj proizvod ili uslugu vašoj ciljnoj grupi. Oglašavajte se u desetinama hiljada aplikacija i na mobilnim stranicama u premium reklamnoj mreži.

 

Hiljade zadovoljnih klijenata

Više od 20.000 kompanija u devet zemalja centralne i istočne Evrope već koristi usluge Etarget oglašavanja.

 

Međunarodne kompanije

Među našim zadovoljnim klijentima naći ćete veliki broj najvećih međunarodnih kompanija.

 

Agencije i konsultanti

Sarađujemo sa stotinama reklamnih agencija koje Vam mogu pomoći tokom kreiranja Vaše reklamne kampanje.

 

Zaradite uz pomoć Etargeta

Možete da zaradite uz pomoć Etargeta. Priljučite se stotinama sajtova kao što su Facebook.com, Blic.rs, B92.net i stotinama drugih.

Osvojite BONUS - 300.000 prikaza sa ETARGET RTB banerskom reklamom

[...]

2 nedelje do Božića: Iskoristite predzadnji poklon i savet za Vasu reklamu

Da li ste znali da svake godine, sve više ljudi planira da kupuje poklon za praznike putem interneta? Nemojte čekati da Vas korisnici interneta sami pronađu. Upozorite ih na sebe sa vidljivom reklamom ETARGET skoro na celom srpskom internetu. Čak šta više sada ćemo Vam za reklamu dati i poklon.

[...]

3 nedelje do Božića: 13 % BONUS i novi savet kako poboljšati reklamu

Svake godine se povećava udeo poklona koji se kupuje putem interneta. Na ovaj način poklone kupuje ili traži informacije o njima barem polovina korisnika interneta. Kreirajte ili ažurirajte svoje božićne kampanje i na ovaj način dovedite na svoj sajt potencijalne klijente.

[...]

4 nedelje do Božića: Novi poklon i savet za Vašu reklamu

Sigurni smo da ste već razmišljali o tome kako iznenaditi svoje bližnje za praznike. O tome razmišlja i većina Vaših potencijalnih klijenata. Obratite im se upravo tamo, gde često kupuju poklone – na internetu. Da bi smo podražali Vaš trud da prodate što više proizvoda, donosimo Vam i ove nedelje specijalni poklon u formi bonusa. Do Božića ostaju još samo 4 nedelje.

[...]

5 nedelja do Božića: 18 % BONUS i savet za Vašu internet reklamu

Ne odustajte od svojih napora da bude najuspešniji pre Božića. Iskoristite vidljivu reklamu ETARGET i dobićete još više potencijalnih korisnika na svoj veb sajt. Da bi smo Vaše prodajne napore podržali što više, donosimo Vam i ove nedelje specijalni poklon u formi bonusa. Do Božića Vam ostaje još samo 5 nedelja.

[...]

6 nedelja do Bozica: Pogledajte kakav savet i poklon imamo ove nedelje za Vas

Broj firmi, koje su kreirale i aktivirale svoj božićne reklamne kampanje na internetu svaki dan raste. Među njima se nalazi i Vaša konkurencija. Nemojte zakasniti ni Vi period najbolje prodaje i pripremite se već sada. Do Božića od ovog ponedeljka ostaje samo 42 dana odnosno 6 nedelja.

[...]

7 nedelja do Božića, nastavljamo sa deljenjem poklona: Vaša kampanja sada sa 22 % BONUSA

Većina firmi kao što je ta Vaša je već počela da priprema svoje božićne kampanje na internetu. Nemojte propustiti period najveće prodaje i pripremite se na vreme. Do Božića ostaje samo 7 nedelja.

[...]

8 nedelja do Božića = 8 poklona: pripremite kampanje sa 25 % BONUSA

Do Božića je ostalo samo 8 nedelja. Zato već od danas firme kao što je vaša treba pažljivo da pripremaju Božićne kampanje na internetu. Razlog je jednostavan - prema istraživanjima barem polovina stanovništva kupuje ili traži informacije putem interneta, a većina njih svoju potragu počinje već sada.

[...]

ETARGET vam donosi korisne alate sa dmexco konferencije

Konferencija dmexco je međunarodni sajam i konferencija posvećena industriji digitalnog marketinga, koji svake godine omogućava domaćim i međunarodnim kompanijama da prikažu svoja digitalna rešenja, ali i vizije daljeg razvoja ove industrije.

[...]

Retargeting će vam pomoći da umnožite rezultate vaše reklame

Proces odlučivanja o kupovini je komplikovan, i ne traje samo nekoliko sekundi. U velikom broju slučajeva korisnici traže, upoređuju ponude i biraju proizvod i po nekoliko dana. Zato i nije neobično da većina posetilaca napusti vaš veb sajt pre nego što kupi vaš proizvod ili uslugu, ili makar popuni formular za dodatne informacije.

[...]

ETARGET čini agencije za nekretnine vidljivijim

Radite sa nekretninama, a stalno vam opada posećenost sajta? Rastuća konkurencija ugrožava vašu agenciju? Reklama u mreži ETARGET vam nudi efikasno rešenje.

[...]

ETARGET će vaše usluge učiniti vidljivim

Osećate se izgubljeno u moru konkurentskih firmi? Nadate se da će posećenost vašeg sajta i profit porasti sami od sebe? Pružate usluge? Uz pomoć ETARGET-a učinite svoj biznis prepoznatljivim i uvidite svu jačinu precizno ciljane reklame.

[...]

ETARGET će vaš HORECA biznis učiniti vidljivijim

Poslujete u HORECA oblasti? Posao vam stagnira ili možda želite da ga proširite? Zaboravite na agente koji će direktno kontaktirati hotele i restorane, već izaberite efikasnu internet reklamu.

[...]

Oživite svoj e-shop uz ETARGET reklame

U vašem e-shopu nudite odlične proizvode po niskim cenama, ali i pored toga nemate mnogo mušterija? Ako razmišljate o reklami na internetu, nemojte bacati svoj novac kroz prozor, već dođite direktno do potencijalnih kupaca uz pomoć reklamne mreže ETARGET.

[...]

Učinite svoj auto-moto biznis vidljivijim uz ETARGET

Kako na najbolji način razviti poslovanje auto-servisa ili prodavnice automobila i rezervnih delova? Reklamom, naravno. Razmišljate o internet reklami? Mi imamo rešenje za Vas.

[...]

ETARGET je predstavio novi, poboljšani korisnički interfejs

Kompanija ETARGET je krajem juna 2013. predstavila svim svojim korisnicima vruću letnju novinu – novi, poboljšani korisnički interfejs.

[...]

Rezultati istraživanja o internet reklami: ETARGET - drugi najčešće korišćen reklamni kanal

Kompanija ETARGET je realizovala u toku aprila 2013. godine istraživanje sa nazivom „Da li razbacujete potencijal internet reklame?“. Cilj ovog istraživanja je bilo da saznamo kako firme razmišljaju o internet reklami.

[...]

ETARGET – idealna Internet reklama za turističke agencije

ETARGET turističkim agencijama pruža mogućnost plasiranja Internet reklame na najposećenijim portalima kao što su blic.rs, b92.net, novosti.rs, kao i na više od 400 sajtova na srpskom Internetu, i to kroz korišćenje modela PPC (Pay Per Click). To znači da ne plaćate za prikazivanje reklame, već samo za one posetioce koje je reklama toliko zainteresovala da su kliknuli na nju i tako došli na vaš Web sajt ili Facebook stranicu.

Podrška prodaji za turističke agencije svih veličina. Aktiviranjem ETARGET reklamne kampanje ćete uspeti da pred nadolazeću sezonu učinite vidljivijom na samo vašu agenciju, već i pojedine njene proizvode, odnosno putovanja, last minute ponude ili hotelski smeštaj, i da tako podržite prodaju u izuzetno važnom trenutku za uspeh letnje turističke sezone.

Kreirajte reklamu za konkretan proizvod. Reklama je uspešnija ako podržava prodaju konkretnog proizvoda. Za početak je važno da odaberete ponudu koju želite da promovišete i za koju ćete napraviti reklamu. Na primer to može da bude “Letovanje u Egiptu”. Takva reklamna kampanja će dovesti na vaš Web sajt korisnike koje zanima konkretna ponuda i želeće da znaju više o njoj.

Znajte i da postavljanje kontakt formulara na vaš Web sajt predstavlja odličan način za dobijanje kontakata potencijalnih klijenata, i da kampanje koje su napravljene po ovom modelu daju odlične rezultate.

Kreirajte ETARGET reklamnu kampanju za vašu ponudu >>>

Napravite retargeting kampanju. Učinite svoju reklamnu kampanju još uspešnijom. Retargeting kampanja će prikazivati vaše promotivne oglase korisnicima koji su već posetili vašu Web stranicu, i prilikom surfovanja Internetom će ih stalno podsećati ne samo na ponudu za koju su pokazali interesovanje, već i na naziv vaše turističke agencije. Time se šansa da će upravo kod vas rezervisati svoje ovogodišnje letovanje višestruko uvećava.

Za prikazivanje reklame ne plaćate ništa. Prikazivanje reklame u ETARGET mreži je besplatno. Plaćate tek kada vaša reklama za godišnji odmor nekog zainteresuje i taj korisnik klikne na nju. Određivanjem cene za svaki klik na Vašu reklamu, kao i celokupnog budžeta i vremena u kojem će se vaša reklama prikazivati, držite vašu investiciju u ETARGET reklame čvrsto u rukama.

Pogledajte napredne mogućnosti ciljanja koje nudi ETARGET >>>

Reference. Budite i vi jedna od turističkih agencija koje koriste ETARGET. Do sada su ih sa uspehom koristili Eurojet, Mona hotel Zlatibor, Kompas, Filip Travel i Fly Fly Travel.

[...]

Društvene mreže

Etarget je reklama na internetu. Njena prednos je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači sa posetioca, kojeg ćemo dovesti na vaš sajt.

U Srbiji koristi više od 400 sajtova.    © 2007 - 2014 ETARGET d.o.o.