KLIJENTSKI SERVIS+381 64/55-54-276

 

Etarget je jedan od glavnih provajdera baner reklama u Slovačkoj. Obuhvata pristup gotovo neograničenom prostoru za oglašavanje kroz više od 40 globalnih mreža.
 

Prednosti baner reklame sa ETARGETOM

Vaša reklama se prikazuje na najkvalitetnijim sajtovima

Etarget Vam pomoću programiranog sistema omogućava gotovo neograničeni pristup desetinama hiljada domaćih i stranih sajtova prikupljenih od strane Etargeta (kao što su npr. youtube.com, ebay.com, hlavnespravy.sk, elle.com i drugi…
Pored toga, Etarget ima svoju mrežu sajtova u Srbiji koja pruža oglašivačima najkvalitetniji prostor za oglašavanje (npr. Blic.rs, B92.net, RTS.rs i mnogi drugi…)

Sami birate kako se reklama prikazuje

Etarget pruža jednostavan i jasan interfejs koji omogućava svakom oglašivaču da sam napravi kampanju.

Sami odlučujete koliko plaćate

Cena baner reklama se obračunava prema 1000 prikazivanja (CPM). U podešavanjima birate cenu CPM koja predstavlja najvišu ponudu koju ste spremni da izdvojite na virtuelnoj aukciji u realnom vremenu.
Odlučite koliko želite da platite za Vašu kampanju i definišite intenzitet i domet kampanje.
 

Kako se to radi?

1

Nakon besplatne registracije dobićete trenutni pristup  Vašem nalogu

Nakon logovanja u Vaš nalog, u gornjem meniju izaberite „Dodaj baner“ i popunite osnovne informacije o kampanji, kao što su naziv kampanje i adresa Vaše stranice.
2

Učitajte Vaše banere.
(Ukoliko je potrebno, Etarget Vam može obezbediti izradu banera)

  • 468 x 60
  • 728 x 90
  • 300 x 250
  • 160 x 600
  • 300 x 600
  • 120 x 600
Za više informacija o tehničkim specifikacijama za izradu banera kliknite     ovde
3

Izaberite odgovarajuće ciljanje

Ciljanje je moćan alat da sačuvate svoj budžet. U mnogim slučajevima poželjno je da prikažete Vaš oglas samo ljudima koji su zainteresovani za Vaš proizvod ili uslugu. Etarget ima na desetine različitih kategorija publika, koje imaju veliki potencijal za naše klijente.
Izbor odgovarajuće ciljane kategorije je veoma važan, jer u mnogim slučajevima određuje uspeh Vaše kampanje. Sve opcije za izbor prave publike za Vas, kao i opis opcija možete naći na Vašem nalogu.
4

Podesite dodatne kriterijume prikazivanja reklame i zaštite brenda

Ograničenje frekvencije je funkcija koja definiše koliko se maksimalno puta Vaš baner može prikazati istom posetiocu sajta na kojem je prikazan. Ova opcija se koristi da bi sprečila mogućnost prečestog prikazivanja Vaše reklame, jer to može imati negativan uticaj na Vašu publiku.
Zaštita brenda je opcija koja blokira određene vrste sajtova na kojima ne želite da se Vaš oglas prikazuje. Sa tri osnovne opcije možete izabrati odgovarajući nivo zaštite i Vaš oglas, na primer, neće biti prikazan na blogovima, društvenim sajtovima ili „file-sharing“ sajtovima.
Vremenski raspored prikazivanja Vam omogućava da podesite sate tokom kojih želite da Vaš oglas bude prikazivan.
5

Podesite cenu, budžet i prikazivanje Vaše reklame

6

Više o podešavanju budžeta

Ukoliko ste zadovoljni sa podešenim opcijama, dopunite kredit i počnite sa reklamiranjem. Možete platiti karticom ili bankarskom transakcijom.
             

Da li ste spremni da se reklamirate?

Imate još pitanja? Kontaktirajte nas. +381 113 288 952
 


Kontakt

ETARGET DOO Dečanska 13 11000 Beograd MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 64/55-54-276