KLIJENTSKI SERVIS+381 64/55-54-276

Biznis Retargeting

Šta je Biznis Retargeting

Biznis Retargeting je reklama specijalizovana za firme koje snabdevaju svojim proizvodima i uslugama druge firme. Kupovina u srednjim i većim firmama predstavlja složen proces u kojem je uključeno više ljudi. Biznis retargeting je rešenje koje će Vam preko jednog posetioca Vaše stranice omogućiti vidljivost Vaše reklame u celoj firmi – odnosno Vašu reklamu će videti svi zaposleni te firme. Primetiće je i pravi ljudi koji u procesu kupovine imaju najbitniju ulogu i odlučuju o kupovini proizvoda ili usluge.
 

Kako Biznis Retargeting funkcioniše?

 

  • Zaposleni firme poseti Vašu stranicu   
  • Zabeleži se IP adresa firme   
  • Reklamu ćemo prikazivati celoj firmi
Biznis Retargeting funkcioniše kao klasičan Retargeting – beleže se posetioci Vaše stranice kojima se onda prikazuje Vaša reklama. Sila Biznis Retagetinga je u tome, što će se preko posete jednog zasposlenog neke firme Vaša reklama prikazivati i ljudima koji su konektovani na internet preko identične IP adrese rutera te firme. Ovo važi kako za male firme, tako i za velike organizacije ili njihove filijale.

Zašto koristiti Biznis Retargeting

  • Prodaja sa dobro investiranim novcem u reklamu
  • Povećanje zarade koja zavisi od posećenosti Vašeg sajta
 

Prednosti Biznis Retargetinga

Širi domet

Pomoću Biznis Retargetinga obuhvatićete daleko širu publiku, a ne samo jednog čoveka koji je posetio Vašu stranicu na kojoj mu se zabeležio kuki (cookie).
  • Pomoću biznis retargetinga obuhvatićete više ljudi, a ne samo one koji su bili na Vašoj stranici.
  • Pomoću Biznis Retargetinga obuhvatićete više platformi odjednom (npr. PC, laptop, tablet, telefon itd.)

Jednostavan menadžment kampanje

Sledeći, nimalo manje važan uslov efektivnog korišćenja Biznis Retargetinga je jednostavan interfejs podešavanja retargetovanih publika gde se podešavaju i reklamne kampanje.

Proizvodnja reklamnih banera

Problem sa kojim se često susreću oglašivači je redovno menjanje sadržaja reklamnih banera u slučaju korišćenja retargetinga. Iz ovog razloga Etarget svojim klijentima pruža uslugu izrade reklamnih banera pod povoljnim uslovima i to direktno od profesionalaca.

Kako napraviti Biznis Retargeting

Registrujte se u Etarget i izaberite mogućnost „Biznis Retargeting“. Ubacite kod na Vašu stranicu kako bi naš reklamni sistem mogao da beleži IP adrese Vaših posetilaca. Onda možemo korisnike da identifikujemo na osnovu njihove IP adrese i tako im prikažemo Vašu reklamu, kao i ostalim korisnicima te IP adrese. Kod ćete naći u svom Etarget nalogu.
Učitajte banere u Vaš nalog. Ako želite, Etarget će Vam obezbediti njihovu izradu. Tehničku specifikaciju za izradu banera ćete naći ovde. Izaberite visinu budžeta. U slučaju da Vam je potreban savet u vezi budžeta, rado ćemo Vam ga pružiti. Slobodno nas kontaktirajte.
 

Gde će se prikazati Vaša reklama

Vaša reklama se može prikazati na stotinama stranica. Kompletan spisak svih stranica možete naći ovde.

Isprobajte Biznis Retargeting još danas

Imate još pitanja? Kontaktirajte nas. +381 113 288 952
 
 
 


Kontakt

ETARGET DOO Dečanska 13 11000 Beograd MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 64/55-54-276