KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

PODEŠAVANJE BUDŽETA

Sa Etarget reklamom budžet je uvek u vašim rukama, pa samo od vas zavisi koliko ćete investirati u reklamu na internetu.

Prva minimalna uplata je 5.000 dinara bez PDV-a, a svaka naredna 2.500 dinara (bez PDV-a). Nakon što aktivirate kampanju od ovog kredita će vam se oduzimati iznos definisane cene za klik na tekstualne oglase ili prikazivanje banera.

Nakon toga možete podesiti mesečni budžet (maksimalnu potrošnju kredita u toku jednog meseca), dnevni budžet (limit za 24 sata) ili budžet za period koji sami odaberete.

 

Podešavanje budžeta za PPC kampanje

Ako želite da veći deo vašeg budžeta trošite u PPC sistemu, ovo podešavanje će vam obezbediti da se vaša reklama u prikazuje ravnomerno određenom vremenskom periodu.

Rozpocet preview

Isto tako možete odabratati kada će se Vaša reklama prikazivati. Ako želite da se reklama prikazuje u večernjim satima preko vikenda, možete ovo podestiti u Rasporedu vremena prikazivanja.

 


Podešavanje budžeta za RTB kampanje

Možete podesiti individualnu cenu za 1000 prikazivanja (CPM), a kada je cena veća time je veća i verovatnoća prikazivanja banera na željenim sajtovima, putem pobeda u aukcijama. Dalje imate mogućnost da podesite visinu budžeta u odabranom periodu za koji je ovaj budžet određen.

rozpocet rtb

Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952