KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

OBLICI TARGETIRANJA

Kontekstualno oglašavanje Etargeta vrši izbor ciljne grupe korisnika kojima se prikazuju oglasi uglavnom preko ključnih reči kojima opisujete Vaše proizvode i klijente koje želite da privučete.

 

Etarget oglašavanje koristi tehniku targetiranja prema ponašanju – oglasi se prikazuju potencijalnim klijentima na osnovu pokazanih interesovanja i vrste članaka na Internetu koje trenutno prate.

 

Znate koji su to sajtovi sa kojih želite da privučete najviše klijenata? Povećajte učestalost prikazivanja Vašeg oglasa na ovim sajtovima tako što ćete koristiti opciju „Premium sajtovi“.

 

Ako želite da Vas klijenti kontaktiraju direktno, uskladite raspored prikazivanja Vašeg oglasa sa Vašim radnim vremenom – nemojte ga prikazivati kada ste van poslovnih prostorija.

 

Pomoću Etargeta možete da targetirate korisnike i na osnovu tipa uređaja na kojem će biti prikazan Vaš oglas. Možete čak i da iz Vašeg naloga kreirate stranicu namenjenu posetiocima sa mobilnih uređaja.

 

Najnoviji oblik targetiranja je retargetiranje. Ovaj vid određivanja ciljne publike je prava stvar za Vas ako želite da doprete do klijenata koji su u prošlosti već posećivali Vaš sajt. Saznajte više o uslugama retargetiranja na našem sajtu.

 


MOGUĆNOSTI CILJANJA U RTB KAMPANJAMA

 

plosne_cielenie

Ciljanje u svim kategorijama:

Ovo ciljanje će vam obezbediti maksimalni mogući doseg vaše kampanje, uz nižu CPM cenu. Na sajtovima sa više od 50 hiljada poseta možete da se obratite korisnicima iz države koju sami odaberete.

retargetingRTB

Retageting:

Ciljanje na bazu korisnika koju sami kreirate. Ukoliko želite da ciljate na sopstvenu bazu korisnika, morate da na vaš web sajt postavite tracking kod.

ETARGETpublika

ETARGET baza korisnika:

Ciljanje na ljude koju su u prošlosti reagovali na reklamu smeštenu u određenu kategoriju. Podaci potiču iz analiza korisničkih klikova u ETARGET PPC sistemu.

Zaujmovepublika

Baza korisnika prema interesovanjima:

Ciljanje na ljude koji su nedavno posetili sajtove sa jasno definisanom tematikom. Odaberite bazu korisnika koja najbolje opisuje interesovanja, navike ili potrebe vašeg potencijalnog klijenta.

podla_stranok

Prema sajtovima:

Ciljanje na sajtove koje sami odaberete. Odaberite web sajtove na kojima želite da se prikazuju vaši baneri.

geocielenie

Geotargeting:

Mogućnost izbora korisnika kojima će se baneri prikazivati prema teritoriji cele države.

Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952