KLIJENTSKI SERVIS+381 11/32-88-952

 

Click &See PPC reklama

PPC reklama Vam dovodi posetioca na Vaš sajt. U današnjem, ubrzanom načinu života, većina posetilaca brzo napušta sajt, a da nije videla Vas i Vašu ponudu.

Povećajte vrednost klika tako što ćete se pojavljivati posetiocima još 7 dana u formi banera.

 

Rešenje je jedinstveni proizvod Click & See, koji u sebi kombinuje reklamu plaćenu za klik sa baner retargetingom od 7 dana. Uslugu dobijate za cenu klika, a pri tom sedmodnevno pojavljivanje banera je BESPLATNO. Usluga Click & See jednostavna je za upotrebu, dovoljno je napisati tekst reklame i sistem će se postarati o ostalom.

 

Šta je Click & See

  • Ciljana tekstualna reklama koja dovodi posetioca na Vaš sajt.
  • Baner reklama, koja će se prikazivati 7 dana svakome ko je kliknuo na tekstualnu reklamu.
  • Funkcioniše potpuno automatski: bez izrade banera, bez implementacije retargeting koda na sajt i bez dodatnih podešavanja.
 

Koliko košta Click & See

Cena zavisi samo od Vas. Podesite koliko dinara hoćete platiti za klik korisnika koji je zainteresovan za sadržaj Vašeg sajta. Sva prikazivanja, bilo tekstualne ili baner reklame su besplatna.

Sami odlučujete koliko ćete uložiti u oglašavanje, bilo dnevno, nedeljno ili mesečno. Budžet zavisi od toga koliko posetilaca želite dovesti na Vaš sajt.

Kako i gde se reklama prikazuje

Za pronalaženje osoba zainteresovanih za Vaš proizvod, koristimo ciljanu tekstualnu reklamu.

Ova reklama će se ciljano prikazivati u mreži partnerskih sajtova Etargeta, kao što su npr. Blic.rs, rts.rs, novosti.rs i mnoge druge.

Nakon posete Vašeg sajta počinjemo sedmodnevno prikazivanje banera. Ti baneri će se prikazivati u mreži Etarget, kao i u pridruženim reklamnim mrežama, na sajtovima kao što su Youtube, Daily Motion i mnogi drugi.

Kako

Oglašavanje imate potpuno u svojim rukama, čim se registrujete. Nakon toga kreirajte kampanju na nalogu u 4 jednostavna koraka:
  1. Napišite tekst oglasa, 30 karaktera u naslovu i 80 u opisu Vaše ponude. Zatim dodajte slike koje opisuju Vaše proizvode ili Vaš logo.
  2. Birate kome i gde se oglas prikazuje. Nudimo više opcija targetiranja (ključne reči, publika) i biranje odgovarajućih veb sajtova.
  3. Podesite vremenski period kada želite da se Vaši oglasi prikazuju.
  4. Postavite budžet koji želite da investirate u oglašavanje, dnevno, nedeljno ili mesečno. Uvek imate informaciju koliko Vas košta reklama i nikada ne može preći visinu koju ste odredili.

 

Napomena: Kreiranje banera se vrši automatski. Ukoliko njegovim izgledom niste zadovoljni, možete koristiti svoj baner.

 

Jeste li spremni za svoju reklamu?

Imate još pitanja? Pozovite naš broj +381 113 288 952
 
 


Kontakt

ETARGET DOO Dečanska 13 11000 Beograd MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 11/32-88-952