KLIJENTSKI SERVIS+381 64/55-54-276

ETARGET SERVICES – usluge za oglašavanje po vašoj meri

Naša divizija Etarget Services pruža napredne usluge u oblasti oglašavanja na Internetu i e-trgovine srednjim i velikim klijentima, korisnicima usluga reklamnog sistema Etarget.

 

1.   UPRAVLJANJE KOMPLEKSNIM KAMPANJAMA U SISTEMU ETARGET

Klijentima u oblasti finansija, automobilske industrije, telekomunikacija, FMCG ili elektronske trgovine pružamo usluge u oblasti naprednog upravljanja PPC kampanjama u sistemu Etarget. Ove usluge obuhvataju:

 

  • savetovanje kod definisanja ciljeva i određivanja strategije kampanje,

  • kompletno upravljanje kampanjom,

  • tehničku podršku kod implementacije potrebnih alata za ciljanje i merenje rezultata,

  • razvoj funkcija koje nedostaju u PPC sistemu isključivo za potrebe konkretnog klijenta.

 

2.   KAMPANJE U SISTEMU ETARGET SA SPECIJALNOM NAMENOM

Naša Services divizija klijentima nudi rešenja koja pružaju veće mogućnosti od onih koje poseduje klasični korisnički nalog usluge Etarget. Ove usluge pružamo individualno, u dogovoru sa klijentom, i u njih spadaju:

a)   anti-retargeting ciljanje

Ova usluga je namenjena informativnim Internet sajtovima i portalima ili e-prodavnicama koje već imaju visoku posećenost i traže mogućnost ciljanja korisnika Interneta koji ih još uvek ne posećuju, radi sticanja novih unikatnih korisnika.

           b)   RSS automatsko kreiranje kampanje

Ova usluga se koristi za automatsko kreiranje reklamnih kampanja (uključujući i kreiranje oglasa i definisanje ključnih reči) i upotrebljava se kada je potrebno trajno aktualizovati sadržaj reklamne kampanje, a najčešće je koriste portali za grupne kupovine, e-prodavnice, informativni sajtovi i slične Internet lokacije.

c)  Reach kampanje

Ove usluga obezbeđuje vođenje kampanja koje garantuju brz i masovan doseg korisnika na Internetu u kratkom vremenskom periodu, i mogu biti korisne za lokacije koje tek počinju svoju komercijalizaciju.

 

 

3.  REKLAMNE KAMPANJE NA SAJTU FACEBOOK.COM

Realizujemo kreiranje i vođenje nestandardnih reklamnih formata na lokaciji facebook.com, sa brigom o svakom pojedinačnom klijentu. Facebook je dinamična firma koja se brzo razvija i stalno dodaje nove, napredne reklamne formate – mi vam nudimo pristup banerskim i drugim formatima, specijalnim alatima za ciljanje i ostalim korisnim dodacima. Aktuelnu ponudu potražite ovde.

Sarađujemo direktno bez posrednika sa Evropskim predstavnikom, kompanijom Facebook Ireland.

 

4.   RETARGETING KAMPANJE

Kampanje u formi retargetinga su veoma popularne zbog svoje efikasnosti, ali nedovoljno zastupljene zbog komplikovanog podešavanja i upravljanja reklamom. Mi vam možemo obezbediti kompletnu brigu o retargeting kampanjama, a na raspolaganju su vam svi dostupni formati reklama (tekst, baner, video) i to na većini dostupnih Web sajtova, među kojima su i youtube.com, yahoo.com, techcrunch.com i mnogi drugi. 

Sarađujemo direktno, bez posrednika, sa više američkih i evropskih reklamnih mreža, kao i sa najpopularnijim Web sajtovima u Srbiji.

 

5.   REKLAMA NA MOBILNIM UREĐAJIMA

Za naše klijente realizujemo kampanje različitih reklamnih formata, koje se prikazuju isključivo na mobilnim uređajima, kroz Web sajtove i aplikacije. Na raspolaganju vam je mogućnost podešavanja prikaza kampanje na osnovu CPM i CPC modela, a za realizaciju ove usluge sarađujemo direktno, bez posrednika, sa više američkih i evropskih reklamnih mreža, uključujući i reklamnu mrežu Etarget, kao i sa vodećim srpskim Web sajtovima.

 

6.   KOMPLEKSNO UPRAVLJANJE PPC KAMPANJAMA

Usluga uključuje zajedničko vođenje PPC kampanja u svim dostupnim PPC sistemima. O ovim kampanjama brine tim stručnjaka, koji je zaposlen i redovno edukovan u našoj kompaniji.

 

7.   VOĐENJE KAMPANJA FOKUSIRANIH NA REZULTATE

 

Za odabrane klijente realizujemo kampanje koje sa plaćaju na bazi CPA modela (CPO, CPR, CPS, CPCall i slično).

 

8.  MEĐUNARODNE KAMPANJE

 

Obezbeđujemo sprovođenje reklamnih Internet kampanja na više tržišta srednje i istočne Evrope sa lokalnom podrškom na svakom od ovih tržišta. Ova lokalna podrška nam daje mogućnost da vam ponudimo povoljne finansijske uslove za ovakvo oglašavanje. Kampanje se realizuju na osnovu specifičnih zahteva klijenta u saradnji sa lokalnim posrednikom za akviziciju reklamnog prostora i uz korišćenje affiliate marketing rešenja.

 

Kontaktirajte nas

Ako ste zainteresovani za usluge koje pruža naša Services divizija, ili imate neka pitanja oko realizacije kompleksnih reklamnih kampanja, slobodno nas kontaktirajte elektronskom poštom ili telefonom.

E-mail:
prodaja@etarget.rs
Telefon:   +381 11 32 88 952 (Pon-Pet 9-17h)
Kontakt

ETARGET DOO Dečanska 13 11000 Beograd MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 64/55-54-276