KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

2 nedelje do Božića: Iskoristite predzadnji poklon i savet za Vasu reklamu

Da li ste znali da svake godine, sve više ljudi planira da kupuje poklon za praznike putem interneta? Nemojte čekati da Vas korisnici interneta sami pronađu. Upozorite ih na sebe sa vidljivom reklamom ETARGET skoro na celom srpskom internetu. Čak šta više sada ćemo Vam za reklamu dati i poklon.

Svake nedelje čak do Božića ćemo Vam doneti specijalni poklon u formi bonusa. Takođe smo pripremili i primere iz najboljih kampanja realizovanih u našoj mreži tokom ove godine, a visina bonusa za vas će svake nedelje biti tematski povezana sa dobrim savetom iz ovih uspešnih kampanja. Ostaje: još samo 2 nedelje do Božića, 2 dobra saveta o najboljim kampanjama, 2 poklona za Vas.

 

POKLON ZA VAS OVE NEDELJE: 9 % BONUS

 

 

ETARGET dobar savet br. 7: Najuspešnije kampanje imaju povećanu frekvenciju prikazivanja reklamnih oglasa (Usluga Premium sajtova) barem na 9 premium sajtova.

  povećana frekvencija prikazivanja reklamnih oglasa barem na 9 premium sajtova = 9 % bonusa na svaku vašu uplatu

Prijavite se u nalog i uvećajte kredit sa bonusom od 9 %  >>>
 

Ponuda se odnosi na bilo koju uplatu u visini do 300.000 dinara, napravljenu u periodu od 23. do 27. decembra 2013. godine. Bonus od 9 % važi i za ponovljene uplate, a u nalog će se dodavati automatski.


Sledeći dobar savet iz najuspešnijih kampanja i sa novim bonusom ćemo vam poslati sledeće nedelje. Za više informacija o mogućnostima plaćanja i o tome šta sve internet reklama ETARGET može da uradi za vas, kontaktirajte nas na info@etarget.rs ili na broj telefona 011/32 88 952.

Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952