KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

5 nedelje do Božića: Osvojite iPhone 6 ka mobilnoj reklami ETARGET

Sigurni smo da ste razmišljali o tome kako iznenaditi svoje bliske za praznike. Na isti način razmišlja i većina Vaših potencijalnih klijenata. Obratite im se tamo, gde često kupuju poklone - na internetu. Da bi smo Va podržali, donosimo Vam i ove nedelje poseban poklon - jednog od vas ćemo nagraditi sa novim telefonom iPhone 6.

 

Svake nedelje do Božića Vam donosimo specijalan poklon, koji je tematski povezan sa reklamom ETARGET ili uspešne kampanje naših klijenata. 5 nedelja do Božića, 5 činjenica o ETARGET najboljim kampanjama, 5 poklona za Vas. .

 

POKLON ZA VAS OVE NEDELJE: NAGRADNA IGRA O iPhone 6

 

 

ETARGET činjenica br. 2: Nedavno smo aktivirali novu uslugu - Mobilnu reklamu, koja proširuje ciljanje banerske reklame na mobilne telefone i tablete. Radi toga ćemo od svih uplata u periodu od 1.12 - 6.12.2014 izvući jednog vlasnika novog iPhone 6.

 

  nova usluga Mobilna reklama = takmičenje za iPhone 6

 

Prijavite se u nalog, povećajte kredit i uključite se u nagradnu igru o iPhone 6  >>>
 

 

Nagradna igra je namenjena krajnjim korisnicima. U nagradnu igru je automatski uvrštena svaka uplata koju klijent napravi u periodu od 1. - 6. 12. 2014. O pobedniku ćete biti informisani 16. 12. 2014 na našoj Facebook stranici: www.facebook.com/EtargetRS

 

Sledeću činjenicu o ETARGET, ili o najuspešnijim kampanjama klijenata ćemo Vam poslati već sledeće nedelje. Za više informacija o mogućnostima plaćanja kao i o tome šta Vam internet reklama ETARGET može doneti, slobodno nas kontaktirajte na info@etarget.rs, ili na 011/ 32 88 952.

Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952