KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

Aktivirali smo novu uslugu - Mobilnu reklamu

 

Kompanija ETARGET donosi svim klijentima novi proizvod koji funcioniše na tehnologiji RTB - Mobilnu reklamu.

Nedavno je „mobilno pretraživanje“ nadmašilo za 21 % pretraživanje na računarima. Rastući kupovnii potencijal mobilnih aparata potrvđuju i statistike online prodavaca po kojma je u odnosu na prethodnu godinu porastao broj pretraživanja na mobilnim aparatima za više od 50 %.

Šta donosi nova usluga – Mobilna reklama
Nova usluga - Mobilna reklama donosi poboljšane mogućnosti ciljanja banerske reklame u brzo rastući segment mobilnih uređaja. Od sada na ovaj način svi klijenti mogu kreirati i aktivirati banersku reklamu koja će se prikazivati isključivo na mobilnim uređajima (mobilni telefoni i tableti). U isto vreme ETARGET donosi na tržište i nove mogućnosti ciljanja banerske reklame.

 

 

Nove mogućnosti ciljanja sa Mobilnom reklamom
Mobilna reklama donosi napredne mogućnosti ciljanja reklamne kampanje. Osim odabira države, u kojoj bi kampanja trebala da bude aktivna klijenti mogu odabrati, da li će se njihova reklama prikazivati na tabletima, ili mobilnim telefonima eventualno u oba aparata u isto vreme.

Sledeća od ponuđenih mogućnosti je izbor mobilnog aparata podeljena na: iOS, Android, Windows i ostale tipove. Detaljniji pregled ciljanja možete pogledati nakon što se prijavite u svoj nalog.

Nova usluga Mobilna reklama je automatski na raspolaganju u nalogu svakog klijenta kompanije ETARGET i idealna je dopuna tekstualnoj (PPC) i banerskoj (RTB) reklamnoj kampanji.

Kako napraviti reklamu

  • Nemate još napravljen ETARGET nalog? Registrujte se na sajtu www.etarget.rs, kreirajte nalog i napravite mobilnu kampanju (kreiranje kampanje će znati i čovek sa osnovnim znanjem korišćenja interneta), platite odabranu sumu - i Vaša reklama će početi da se prikazuje.
  • Imate već napravljena ETARGET nalog? U tom slučaju je dovoljno da se u njega prijavite, odaberete opciju “Mobilna reklama”. Sistem će Vas voditi kroz sve korake od dodavanja banera, sve do podešavanja budžeta.

Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952