KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

ETARGET će vaš HORECA biznis učiniti vidljivijim

Poslujete u HORECA oblasti? Posao vam stagnira ili možda želite da ga proširite? Zaboravite na agente koji će direktno kontaktirati hotele i restorane, već izaberite efikasnu internet reklamu.

Mnogi kažu da u današnje vreme ko nije na internetu, kao i da ne postoji. Upravo tamo većina ljudi traži mesta za opuštanje ili najbolje gastronomske ponude. Internet reklama u mreži ETARGET vam otvara vrata ka novim sferama vašeg biznisa.

Dobro došli u svet ETARGET reklame. ETARGET ima sopstvenu reklamnu mrežu na najvećim i najpopularnijim sajtovima domaćeg interneta, kao što su blic.rs, b92.net, novosti.rs i preko 300 drugih. Reklama funkcioniše po jednostavnom principu: plaćate za klik na reklamu, a ne za njeno prikazivanje. Dok drugim firmama plaćate za prikazivanje vaše reklame, ETARGET će vam dovesti samo potencijalne klijente koji imaju stvaran interes za vaše proizvode. Bez obzira da li razmišljate o proširenju već postojeće promotivne kampanje ili samo o reklami na internetu, ETARGET je rešenje za vas.

Kako to funkcioniše? Princip rada reklamne mreže ETARGET je vrlo jednostavan. Prilikom „surfovanja“ na internetu posetilac nailazi na članak o destinaciji koja ga interesuje ili o nekom dobrom restoranu. Uz takav članak koji je tematski vezan s restoranima, hotelima ili gastronomijom će se prikazati i vaša reklama. Tog posetioca će vaš oglas zainteresovati, upravo zato što je za sebe planirao nešto u vezi sa tim člankom, a vi ste odmah pri ruci.

Geotargeting – koncentrišite se na region. U HORECA oblasti bitno je i regionalno ciljanje. Hoteli i restorani posluju pre svega u svojim regionima i zato bi im reklama u celoj mreži bila nepotrebna. Jedan od alata u ETARGET reklamnoj mreži je i geotargeting. Radi se o alatu koji vam omogućava da postavite reklamnu kampanju koja cilja posetioce iz vašeg regiona i okoline. Nikome drugome se vaša reklama neće prikazivati, tako da neće biti nepotrebnih klikova, i vi ćete tako uštedeti novac.

Kampanja po meri. Svako ima nešto jedinstveno u svom proizvodu, što želi da promoviše, i prema tome treba prilagoditi reklamu i kome želite da se ona prikazuje. Slušajte posetioce vaše stranice i komunicirajte s njima. Oni uvek imaju pitanja o kvalitetu usluge – postavite na sajt kontakte vaše firme ili formular uz pomoć kojeg vam mogu pisati i posavetovati se s vama. Oni će u taj formular uneti par informacija o sebi i vi ćete dobiti dragocene informacije, i saznati za koje usluge se najviše interesuju i na šta se treba najviše fokusirati.

To je jednostavno. U mreži ETARGET kampanje vodite potpuno sami, nije vam potreban nikakav stručnjak ili dizajner. Jednostavan postupak prilikom kreiranja kampanje vam omogućava da lako prilagodite reklamu vašim potencijalnim klijentima. Ako se ipak ne snalazite, dovoljno je da nas kontaktirate i rado ćemo vam pomoći.

O mreži ETARGET. Kompanija ETARGET posluje u devet država centralne i istočne Evrope i ima više od 20.000 zadovoljnih klijenata. Iskoristite priliku i desetogodišnje iskustvo i tradiciju kompanije ETARGET - besplatno se registrujte, kreirajte reklamu, i već nakon par minuta može krenuti vaša reklamna kampanja na internetu.

Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952