KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

ETARGET će vaše usluge učiniti vidljivim

Osećate se izgubljeno u moru konkurentskih firmi? Nadate se da će posećenost vašeg sajta i profit porasti sami od sebe? Pružate usluge? Uz pomoć ETARGET-a učinite svoj biznis prepoznatljivim i uvidite svu jačinu precizno ciljane reklame.

Poslovanje u oblasti usluga je oduvek predstavljalo rizik: uspeh u velikoj meri zavisi od ljudi, njihovog interesovanja, kupovne moći stanovnika, sezone, nekada i vremenskih prilika. Zato je važno da u vaše usluge ubacite i malo razumevanja za ljudske probleme. Da li već nudite lične savete, brigu o starijim i nemoćnim osobama, usluge isporuke, ili ste agencija koja organizuje događaje? Brza poslovna reakcija na događaje oko vas može da bude recept za uspeh. Ali, kako da ljudi saznaju za vašu specijalnu ponudu?

Recite to putem ETARGET-a. Razmišljali ste o internet reklami? Ako je postavite na sajt sa slabom posetom, to je samo bacanje para. ETARGET vam nudi rešenje – mi imamo sopstvenu reklamnu mrežu na najčitanijim sajtovima srpskog interneta, što znači da će se i vaša reklama tamo prikazivati. Predstavite se na sajtovima kao što su blic.rs, b92.net, novosti.rs, rts.rs, i još preko 300 najposećenijih sajtova na srpskom internetu.

Uspeh uz ETARGET. Prikazivanje reklame se ne plaća: plaćate tek kada vaša reklama zainteresuje klijenta i on klikne na nju, i tako stigne na vaš sajt. Za taj jedan klik ćete platiti samo nekoliko dinara i dobićete potencijalnog klijenta, kojeg stvarno zanima vaša usluga.

Kako to funkcioniše? U današnje vreme internet više nije novitet, već sastavni deo svakodnevnog života. Upravo zato je reklama na internetu efikasnija. Danas svi traže informacije na internetu, a kada budu čitali tekstove na najčitanijim srpskim portalima, koji su tematski povezani sa vašom uslugom, prikazaće im se upravo vaša reklama. Obratićete se samo ljudima koje zanima u kojoj poslujete, i kod kojih je najveća verovatnoća da će postati vaši klijenti.

Da zaključimo. Ciljana internet reklama u mreži ETARGET vam nudi do sada neviđene mogućnosti za postizanje vidljivosti i efikasnosti reklame. Celu kampanju možete sami vrlo brzo i jednostavno podesiti, a sami određujete i budžet koji želite da potrošite na reklamu, koja će se prikazivati na najposećenijim sajtovima na srpskom internetu. Ono što je najbolje je što za njeno prikazivanje ne plaćate ništa, već tek kada potencijalni klijenti klikne na nju i pokaže interesovanje za vaše usluge.

Zašto ETARGET? ETARGET koristi svoju desetogodišnju tradiciju i međunarodno iskustvo za stalno poboljšanje vaših rezultata. Reklama na internetu nikada nije bila jednostavnija, vidljivija i efikasnija, a više od 20.000 klijenata je već iskoristilo njene prednosti - priključite im se - registrujte se i kreirajte efikasnu reklamu za vaš biznis.

Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952