KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

ETARGET – idealna Internet reklama za turističke agencije

ETARGET turističkim agencijama pruža mogućnost plasiranja Internet reklame na najposećenijim portalima kao što su blic.rs, b92.net, novosti.rs, kao i na više od 400 sajtova na srpskom Internetu, i to kroz korišćenje modela PPC (Pay Per Click). To znači da ne plaćate za prikazivanje reklame, već samo za one posetioce koje je reklama toliko zainteresovala da su kliknuli na nju i tako došli na vaš Web sajt ili Facebook stranicu.

Podrška prodaji za turističke agencije svih veličina. Aktiviranjem ETARGET reklamne kampanje ćete uspeti da pred nadolazeću sezonu učinite vidljivijom na samo vašu agenciju, već i pojedine njene proizvode, odnosno putovanja, last minute ponude ili hotelski smeštaj, i da tako podržite prodaju u izuzetno važnom trenutku za uspeh letnje turističke sezone.

Kreirajte reklamu za konkretan proizvod. Reklama je uspešnija ako podržava prodaju konkretnog proizvoda. Za početak je važno da odaberete ponudu koju želite da promovišete i za koju ćete napraviti reklamu. Na primer to može da bude “Letovanje u Egiptu”. Takva reklamna kampanja će dovesti na vaš Web sajt korisnike koje zanima konkretna ponuda i želeće da znaju više o njoj.

Znajte i da postavljanje kontakt formulara na vaš Web sajt predstavlja odličan način za dobijanje kontakata potencijalnih klijenata, i da kampanje koje su napravljene po ovom modelu daju odlične rezultate.

Kreirajte ETARGET reklamnu kampanju za vašu ponudu >>>

Napravite retargeting kampanju. Učinite svoju reklamnu kampanju još uspešnijom. Retargeting kampanja će prikazivati vaše promotivne oglase korisnicima koji su već posetili vašu Web stranicu, i prilikom surfovanja Internetom će ih stalno podsećati ne samo na ponudu za koju su pokazali interesovanje, već i na naziv vaše turističke agencije. Time se šansa da će upravo kod vas rezervisati svoje ovogodišnje letovanje višestruko uvećava.

Za prikazivanje reklame ne plaćate ništa. Prikazivanje reklame u ETARGET mreži je besplatno. Plaćate tek kada vaša reklama za godišnji odmor nekog zainteresuje i taj korisnik klikne na nju. Određivanjem cene za svaki klik na Vašu reklamu, kao i celokupnog budžeta i vremena u kojem će se vaša reklama prikazivati, držite vašu investiciju u ETARGET reklame čvrsto u rukama.

Pogledajte napredne mogućnosti ciljanja koje nudi ETARGET >>>

Reference. Budite i vi jedna od turističkih agencija koje koriste ETARGET. Do sada su ih sa uspehom koristili Eurojet, Mona hotel Zlatibor, Kompas, Filip Travel i Fly Fly Travel.

Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952