KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

Oživite svoj e-shop uz ETARGET reklame

U vašem e-shopu nudite odlične proizvode po niskim cenama, ali i pored toga nemate mnogo mušterija? Ako razmišljate o reklami na internetu, nemojte bacati svoj novac kroz prozor, već dođite direktno do potencijalnih kupaca uz pomoć reklamne mreže ETARGET.

Kada ideja nije dovoljna. U internet biznisu nije moguće biti uspešan bez reklame. Osnova dobrog e-shopa je dobra ideja, ali od nje nemate koristi ako niko ne zna za vašu internet prodavnicu? Reklama na internetu je obavezna za e-shopove, pa kao glavno pitanje ostaje gde je smestiti kako bi bila isplativa. Ako je glavni cilj podizanje vidljivosti vašeg e-shopa, ETARGET reklama je pravo rešenje.

Zašto reklama u mreži ETARGET? Prikazivanje vaše reklame u mreži ETARGET je besplatno. Tek kad ona zainteresuje posetioca i on klikne na nju, plaćate za klik, i to samo nekoliko dinara. Tako dolazite do ljudi koji su stvarno zainteresovani za vašu ponudu i koji su vaši potencijalni klijenti. Ovaj tip reklame se zove PPC reklama (pay-per-click), a ETARGET ima sopstvenu reklamnu mrežu na najvećim i najpopularnijim portalima srpskog interneta, kao što su blic.rs, b92.net, novosti.rs, i na više od 300 drugih domaćih sajtova. Kroz ovaj sistem prikazivanja oglasa ETARGET dopire do više od 90 % domaćih korisnika interneta.

Kako sve to funkcioniše? Uvek kad se dogodi nešto zanimljivo, svi traže aktuelne informacije i članke po internetu. Čitate članak i odjednom vas zainteresuje reklama koja se prikazuje pored tog članka, a ima veze sa njegovim sadržajem. Nije upotrijebljen agresivan način reklamiranja, zato što ta reklama tačno opisuje vaš proizvod ili je tematski bliska sadržaju teksta, a potencijalni klijent dobija informaciju koja mu je interesantna i poziva ga da dođe na vašu stranicu. A to ste upravo i želeli.

Priprema, pozor, start! Imate veliku posećenost sajta, a malo klijenata? Obratite im se ponovo. Odluka o kupovini najčešće ne traje samo par sekundi, a ponekad treba čekati i da plata „legne“ na račun. Kako onda podsećati ljude na vašu ponudu, kako bi vremenom postali vaši klijenti? Usluga Retarget registruje njihovu posetu i uz pomoć reklamnih oglasa na raznim portalima ili u članku ih podseća na vašu ponudu čak i kad napuste vašu stranicu. Reklamni oglasi će im se prikazati ponovo i tako će im pomoći da se odluče upravo za vaš proizvod ili uslugu.

Počinjemo. Za kreiranje kvalitetne kampanje nisu vam potrebne nikakve specijalne sposobnosti i znanja – moći ćete da je postavite sami, bez čekanja na dizajnere, reklamne agencije ili druge skupe stručnjake. U svakom trenutku možete kreirati uočljivu reklamu za konkretan proizvod i tako podržati prodaju. Možete odabrati i tačno vreme u kojem će se vaša reklama prikazivati, videti da li klijent dolazi sa računara ili mobilnog telefona… sve vam to nudi ETARGET reklamna mreža.

Ko predugo razmišlja... Nemate šta da izgubite – za samo prikazivanje reklame ne plaćate ništa. Ako zainteresujete posetioca dovoljno da klikne na reklamu i tako stigne na vašu stranicu, dobijate potencijalnog klijenta uz minimalni trošak, i onda od vas zavisi kako ćete ga prevesti u kupca koristeći vašu stranicu. Internet reklama u reklamnoj mreži ETARGET vam nudi proveren i efikasan način da povećate posećenost vašeg sajta i broj klijenata. Svet u doba Interneta se stalno ubrzava, i zato nemojte gubiti vreme - registrujte se već danas i kreirajte vašu reklamnu kampanju u mreži ETARGET.

Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952