KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

Učinite svoj auto-moto biznis vidljivijim uz ETARGET

Kako na najbolji način razviti poslovanje auto-servisa ili prodavnice automobila i rezervnih delova? Reklamom, naravno. Razmišljate o internet reklami? Mi imamo rešenje za Vas.

ETARGET vam pruža najefikasniji način da podignete vidljivost vaše firme kod šire publike i uz naše reklame se možete obratiti direktno ljudima koje zanimaju vaši proizvodi ili usluge.

Široko vidljiva reklama - ETARGET. ETARGET ima sopstvenu reklamnu mrežu na najvećim i najpopularnijim sajtovima srpskog interneta, kao što su blic.rs, b92.net, novosti.rs, pressonline.rs i još preko 300 sajtova koji mogu biti idealna lokacija za vašu reklamu. Prikazivanje reklame je besplatno i plaćate samo za ljude koji kliknu na nju i tako dođu na vaš Web sajt, a za jedan klik plaćate samo nekoliko dinara. Uz pomoć ETARGET reklama možete doći do čak 70 % srpske internet populacije, a na vaš sajt stižu samo oni koji su zainteresovani za vaše proizvode ili usluge - potencijalni kupci.

Novi pravac u internet reklami - retargeting. Kupovinu automobila prati dugoročno odlučivanje, s obzirom da se automobil kupuje samo jednom u nekoliko godina. Kupci gledaju više ponuda, upoređuju i traže najbolju. Želite da se vrate kod vas? ETARGET donosi jedinstveni alat – retargeting. Usluga retargeting pamti posetu konkretne osobe vašem Web sajtu, i nakon toga, gde god da se na internetu kasnije kreće, mi ćemo ih podsećati na vašu firmu prikazivanjem vaše reklame. Sa uslugom retargeting ETARGET vam daje mogućnost da odigrate bitnu ulogu prilikom odluke o kupovini automobila i tako privučete još više klijenata.

Budite raspoloženi da pomognete. Potencijalni klijenti imaju puno pitanja kod kupovine automobila. Da li na vašoj Web stranici imate kontakt formular, e-mail adresu ili telefonski broj uz pomoć kojih kupci mogu da stupe u kontakt sa vama, kako bi se informisali o kupovini koju nameravaju da naprave? Ako nemate, njihovo interesovanje će opasti, i verovatno neće doći do kupovine. Kod ličnog kontakta možete saznati više o motivima kupca i dobiti bitne informacije, pa čak i ako se on odluči da nakon dobijenih odgovora ne kupi taj proizvod, možete mu ponuditi neki drugi, koji mu više odgovara. I u ovome vam ETARGET može pomoći.

Igrajte na sigurno. Sama realizacija ETARGET reklamne kampanje je veoma jednostavna – sve možete da uradite sami, od kreiranja oglasa, preko definisanja budžeta i ciljanja publike, do definisanja sajtova na kojima će se vaša reklama prikazivati i vremenskog intervala u kojem će ona prikazivati. Dakle, nije vam potrebno nikakvo specijalno znanje, a sami ćete odrediti i koliko ćete potrošiti. Ako vas zanima veća kampanja, ETARGET će vam pomoći kod definisanja i realizacije takve kampanje.

Zašto je ETARGET tako uspešan? Kada traže informacije na internetu, ljudi najčešće posećuju proverene i popularne Web sajtove. Na njima čitaju tekstove o automobilskoj industriji, a vaša reklama se pojavljuje kao preporuka dok čitaju te tekstove – kako posetilac čita o automobilima, verovatno ga zanima i ono što vi imate da ponudite. Na ovaj način ETARGET vam obezbeđuje prvi kontakt sa klijentom, koji je često i najbitniji.

Počinjemo. Odlučili ste se za ETARGET reklamu? Besplatno se registrujte na sajtu www.etarget.rs i već za nekoliko minuta možete napraviti svoju prvu internet reklamu. Kreirajte svoju internet reklamu i postanite jedan od 20.000 klijenata koji već ubiraju korist od desetogodišnjeg iskustva i međunarodne tradicije ETARGET reklamne mreže.

Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952