KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

GDE SVE MOŽEMO DA PRIKAŽEMO VAŠ OGLAS?

Vaš oglas možemo da prikažemo na najposećenijim domaćim sajtovima, kao što su Blic, B92 ili Mondo. Oglas će se naći u blizini članaka koje Vaši klijenti najčešće čitaju, pa će na taj način imati Vašu ponudu u vidu čak i kad ne tragaju konkretno za Vašim proizvodima ili uslugama.

Imate svoj sajt i želite da ostvarite dodatnu zaradu uz pomoć Etargeta? Iskoristite besplatnu registraciju i postavite naše reklame na Vašem sajtu!

News portal

RTS.rs
Proglašen je za najbolji srpski sajt u kategoriji 'Vesti i informacije' 2013, 2010, 2009. godine po odluci stručnog žirija Pc Press-a. Internet portal nacionalnog javnog medijskog servisa Srbije je po broju poseta među vodeći portalima u zemlji. Iz minuta u minut plasira najnovije informacije iz zemlje i sveta.
Novosti.rs
Novosti.rs predstavlja elektronski oblik jednih od najtiražnijih srpskih dnevnih novina 'Večernje novosti' osnovanih davne 1953. godine. Već godinama se nalazi u top 10 najposećenijih srpskih sajtova. Prati aktuelne vesti iz zemlje, regiona i sveta, sadrži komentare, političke analize, poslovne i ekonomske vesti. Nezaobilazni deo su sportske vesti kao i svet zabave.
Pressonline.rs
Portal www.pressonline.rs - Mesto gde informacije prvo dolaze
Informativni portal www.pressonline.rs je godinama unazad bio jedan od vodećih u oblasti informativnih i novinskih portala u Srbiji i u regionu. Atraktivnost i ekskluzivnost sadržaja, kao i tačnost i brzina objavljenih informacija su osobine koje je vrlo brzo prepoznala milionska domaća i inostrana internet publika i pomogla da portal www.pressonline.rs postane jedan od lidera među domaćim internet medijima.
24sata.rs
24sata.rs je online izdanje besplatnih novina sa zabavnim i ozbiljnim temama. Prateći trendove ubrzo nakon početka izdavanja novina napravljen je i web sajt na kojem pored aktuelnih vesti i dešavanja možete da pogledate sveže i aktuelne slike.  

Drustvene mreze

Facebook
Prema podacima facebook danas ima oko 900.miliona korisnika širom sveta, u Srbiji ta brojka dostiže oko 3.miliona aktivnih korisnika.

Biznis

Biznisnovine.com
"Biznis novine" portal, kao i istoimene novine, nastali su kao  potreba da se puna pažnja javnosti preusmeri na ekonomske teme, da se potencira značaj privrede, kao i da se iskoristi potencijal regiona u kojem Srbija najpre treba da artikuliše svoje ekonomske interese.
Emportal.rs
Najobuhvatniji biznis portal u zemlji.  Njegova misija je da informiše, edukuje, obavesti i objasni ekonomske, poslovne i finansijske trendove na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou.  S

Tabloid

Kurir-info.rs
Kurir-infor.rs je online izdanje dnevnog tabloida Kurir. Internet izdanje sadrži vesti iz zemlje i sveta, arhivu članaka, pisma čitalaca, podatke o redakciji i kontakt.
Alo.rs
Alo.rs je internet izdanje dnevnog tabloida Alo, koji se nalazi u sastavu Ringier Group.
Svet.rs
Internet izdanje najtiražnijeg srpskog tabloida Svet. Bavi se pre svega privatnim, a onda i profesionalnim životima javnih ličnosti. Aktuelnost, ekskluzivnost i intriga primarne su stavke ovog izdanja. Svet je koncipiran na udarnim, senzacionalistièkim temama.

Zenski casopis

Zena.blic.rs
Internet izdanje nedeljenog magazina za savremenu ženu.  Žena portal čini tim mladih i kreativnih ljudi sa velikim entuzijazmom i iskustvom u onlajn novinarstvu. Pored uvek aktuelnih rubrika o lepoti, modi i zdravlju na portalu možete naći aktuelne recepte, prilagođene periodu godine.

Pretrazivac

Krstarica
Pretražite internet, povežite se sa prijateljima, pročitajte novosti iz Srbije, sveta, muzike, filma, sporta, zdravlja i zabave.

Pogledajte listu svih sajtova na kojima možemo da prikažemo Vaše oglase.

Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952