KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

OGLAŠAVANJE NA INTERNETU

Oglašavanje na Internetu koriste svi – od malih i srednjih preduzeća do međunarodnih korporacija i javnih ustanova. Ovaj vid oglašavanja je popularan pre svega zato što je jednostavan, brz i efikasan.

Jednostavnost korišćenja

Pokretanje Etarget reklamne kampanje je toliko jednostavno da svako može da ga savlada za par minuta. Sve što je potrebno je da se registrujete, napišete svoj oglas, dodate ključne reči i odredite njihovu cenu, i zatim izvršite uplatu. Naš čarobnjak za podešavanje vodiće Vas kroz ceo proces izrade tako da nećete morati da brinete da li ste nešto zaboravili.

Brza izrada oglasa

Više nećete morati da čekate na dizajnere – ovde sami osmišljavate i izrađujete svoj oglas. Čim postavite svoju reklamnu kampanju i uplatite potreban kredit, mi počinjemo da prikazujemo Vaš oglas na 284 Internet portala u Srbiji.

Isplativo oglašavanje

Registracija na Etarget je besplatna. Čak će i Vaš oglas biti prikazan bez nadoknade. Kredit koji ste uplatili biće umanjen tek nakon što zainteresovani posetilac klikne na Vaš oglas. To znači da plaćate samo kada mogući klijenti posete Vaš sajt. Svi statistički podaci o posetama i klikovima su Vam dostupni u svakom trenutku, potrebno je samo da se ulogujete na svoj Etarget nalog.

Efikasno oglašavanje

Oglašavanje na Internetu preko Etargeta dovodi posetioce na Vaš sajt, jer su velike šanse da će nakon što primete Vaš oglas i kliknuti na njega. Ako želite, možete na Vašem nalogu pratiti njihove aktivnosti na Vašem Web sajtu i podesiti da Vas obavestimo ako kliknu tamo gde ste i želeli. Uz pomoć ovog sistema ćete lakše pratiti procenat konverzije posetilaca u kupce na Vašem Web sajtu.

Višeslojno oglašavanje

Etarget oglasi mogu da dopru do preko 91 % korisnika Interneta u Srbiji. Zahvaljujući tome, praktično možemo da dovedemo pripadnike bilo koje ciljne grupe pravo na Vaš sajt. Preporučujemo Vam da pokrenete Etarget reklamnu kampanju čak i kada planirate klasičnu baner kampanju na nekom sajtu ili ako je Vaša search kampanja već u toku.

Oglašavanje u skladu sa potrebama

Da li Vam je potrebno da povećate posetu vašem Web sajtu u kratkom vremenskom periodu? Možda želite da obavestite javnost o Vašem novom brendu, proizvodu ili usluzi? Ili samo da rasprodate zalihe nagomilane u magacinu? Nema problema, oglašavanje preko Etargeta možete da iskoristite za bilo koju marketinšku akciju.

Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952