KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

Unapredite vaše kampanje uz pomoć ETARGET RTB banerskih reklama

Šta je RTB? RTB je skraćenica za Real Time Bidding - automatizovan način kupovine banerskih reklama na desetinama reklamnih mreža. ETARGET RTB je korak napred kada su u pitanju efikasnost, ciljanje, doseg i fleksibilnost prilikom kreiranja reklamnih kampanja po dostupnim cenama.
Ak sa chcete dozvedieť vAko želite da saznate više o našoj novoj usluzi ETARGET RTB, preuzmite i pročitajte našu studiju, ili nas pozovite. Dobićete pregled kako RTB funkcioniše, koje mreže su uključene u sistem, i značenje osnovnih pojmova prilikom korišćenja ovakve reklame.
ETARGET RTB je jednostavan i pregledan sistem, i donosi puno prednosti:
MANUAL
ETARGET RTB
  • Cena za 1000 prikazivanja već od 18 dinara
  • Pristup desetinama reklamnih mreža
  • Jednostavno dodavanje banera
  • Idealno ciljanje
  • Pregledno kreiranje cena
  • Retargeting
 

RTB - REAL TIME BIDDING BANERSKA REKLAMA

Uz ETARGET RTB ćete za tren oka odrediti sve parametre vaše banerske kampanje, kao što su ciljanje, razmer banera i CPM. Sistem će uporediti vaše želje i podešavanja i pronaći najbolji medijski prostor za vaš baner u desetinama reklamnih mreža. U svakoj mreži će na konkretnim stranicama prikazati vašu reklamu samo u slučaju da je to za vas najisplativije i odgovara ciljevima koje ste odredili u kampanji. Ovaj sistem se u online marketing jeziku zove DSP - demand side platform. Jednostavan sistem, koji reaguje na Vaš zahtev za banersku reklamu.

Registrujte se i napravite RTB banersku kampanju. ETARGET Registracija
 

NAPREDNI RETARGETING

Odluka o kupovini je dugotrajan proces. U mnogim slučajevima korisnici upoređuju i biraju najisplativiji izbor i tokom nekoliko dana, a u međuvremenu odlaze sa vaše stranice. Dovedite ih nazad na Vašu stranicu. Banerski retargeting nudi napredne mogućnosti podešavanja. Kreirana publika (audijencija) sa svake Vaše kampanje omogućava da se retargetingom cilja i na korisnike koji su ranije pokazali interesovanje za Vaše reklame.

Kombinacijom ciljanih RTB banerskih kampanja i retargetinga možete postignuti najefikasnije rezultate.

Počnite sa ETARGET RTB već danas.
 

OGLAŠAVANJE PO SVIMA DOSTUPNOJ CENI

ETARGET RTB nudi apsolutnu kontrolu nad budžetom koji ste zadali. CPM (cenu za 1000 prikazivanja banera) ćete odrediti vi prilikom podešavanja kampanje. Ova cena kreće već od 18 dinara, a možete je dodatno podešavati tokom trajanja kampanje. Budžet možete da podelite ili na dane, ili da definišete za celu kampanju, a na ovaj način je u potpunosti pod vašom kontrolom.


Registrujte se i iskoristite potencijal ETARGET RTB sistema


Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952