KLIJENTSKI SERVIS+381 64/55-54-276

TIM

 


 

Marcel Vašš Chief Executive Officer

Završio je ekonomski fakultet, smer marketing i prodaja. Po završetku fakulteta je bio aktivan u različitim oblastima, kao što su mediji i telekomunikacije. Pre dolaska u ETARGET zauzimao je poziciju direktora prodaje i marketinga u kompaniji MBC, koja se bavila uslugama telekomunikacija. Trenutno na istoj poziciji radi u ETARGET-u i odogovoran je za prodajne aktivnosti na svim tržištima na kojima ETARGET posluje.

 

Nora Kováčiková Chief Financial Officer

2000. godine je završila Ekonomski univerzitet u Bratislavi na smeru finansije, bankarstvo i investicije. Po završetku studija je radila u ING BANK kao NBS reporting & Retail officer. Od novembra 2003. je radila kao Deputy of Financial Manager v COMMERZBANK AG, filijala inostrane banke. Od juna 2005. radi kao post ASSOCIATE & ADVISORY u PriceWaterhouseCoopers, a.s., konkretno u finansijskom sektrou, a kasnije i nefinansijskom. Trenutno radi kao direktor finansija za sve države u kojima ETARGET posluje.

 

Martin Vašíček IT and Development Manager

2002 je završio studije na Fakultetu matematike, fizike i informatike na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi na smeru informatika. Već za vreme studiranja je radio godinu dana kao programator na IT odeljenju u sedištu Slovačke pošte. Dve godine je radio kao programator za kompaniju ICL. Od kraja 2001 radi u oblastima e-biznis projekata. Trenutno radi na poziciji prvog čoveka razvojnog odeljenja u ETARGET-u gde je jedan od prvih zaposlenih.

 

Eugen Cirák Head of Agency Sales

Diplomirao je na Katedri za financije na Ekonomskom Univerzitetu u Bratislavi. Nakon završetka studija radio je na nekoliko pozicija, a uvek spojeno za preduzetništvo i prodaju, koju ima u krvi. Pre dolaska u Etarget radio je kao Sales direktor u agenciji Sales House, koja spada među vodeće BTL agencije na slovačkom i češkom tržištu. Tamo je učesvovao u razvoju i formiranju prodajnih timova i procesa za najveće igrače na tržištu robe široke potrošnje. Od 2014. godine ova iskustva koristi i proširuje u Etargetu.

Kontakt

ETARGET DOO Dečanska 13 11000 Beograd MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 64/55-54-276