Partnerske agencije


Postanite naša partnerska agencija i dobijte najpovoljnije finansijske uslove, redovno stručno usavršavanje, pomoć pri upravljanju kampanjama i sertifikat s logotipom Etarget Partner.

 

Garancija kvaliteta pruženih uslugaGarancija kvaliteta pruženih usluga je partnerski sertifikat, koji može dobiti samo posebno obučeni tim. Sertifikat se može dobiti svake godine u dve faze saradnje: ETARGET CERTIFIED PARTNER ili ETARGET CERTIFIED BUSINESS PARTNER.

       

 
Uslovi za dobijanje sertifikata Sertifikat se dodeljuje kompanijama koje su nezavisne od Etargeta, nisu u vlasništvu, suvlasništvu, radnom ili sličnom odnosu sa Etargetom. Vlasnici sertifikata ispunjavaju sve kriterijume za dodeljivanje ovog sertifikata i imaju preduslove za pružanje profesionalnih usluga za upravljanje kampanjama u Etarget sistemu.

 

 
Prednosti dobijanja sertifikata: - godišnja stručna obuka našeg tima specijalista,- pravo korišćenja posebnog logotipa o saradnji partnera,- druge pogodnosti u okviru sporazuma o saradnji, - prioritetna korisnička podrška i individualni pristup,- sertifikovane agencije za klijente predstavljaju garanciju kvaliteta i pouzdanosti,- logo i ime vaše agencije ćemo, uz vašu dozvolu, rado predstaviti na veb sajtu Etargeta zajedno sa linkom za vašu veb stranicu.
 
Da li ste spremni za saradnju? Uslove saradnje i dobijanja sertifikata partnera ćemo vam na zahtev poslati u elektronskoj formi. Kontaktirajte nas na 011/32-88-952 ili putem mejla na prodaja@etarget.rs.

Pracujeme pre najlepších!


Kontakt

ETARGET DOO Dimitrija Tucovića 74/7 11120 Beograd-Zvezdara MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 11/32-88-952