Cene

 

Cene za Etarget oglašavanje su rezultat aukcije ili se određuju na osnovu dogovorenih privatnih ponuda. Visinu maksimalne cene određujete vi, tako da se nikada neće desiti da trošite više nego što ste planirali.

 

 
Kako se naplaćuju Etarget reklamePPC reklama zasnovana je na tekstualnim oglasima u kombinaciji sa vizuelnim sredstvima kod kojih plaćate za posetu vaše stranice, dok su prikazi oglasa besplatni.

Baner oglašavanje je više vizuelna prezentacija, tako da se ne naplaćuje za klikove, već za prikazivanje. Etarget nudi sve najčešće korišćene formate i veličine banera. Više o formatima banera i tehničkim specifikacijama možete saznati ovde.

Primeri koliko košta prikazivanje banera:

Ukoliko upravljate većim investicijama za oglašavanje, ugovorite povoljnije cene i finansijske uslove. Kontaktirajte nas u vezi sa uslovima saradnje.

 
Aktuelne cene su dostupne na nalogu

Cene su zasnovane na osnovu ponude i potražnje.  Registrovati se besplatno sada i saznajte aktuelne cene.

Cene su zasnovane na ponudi i potražnji (sistem aukcija) i pri kreiranju kampanja one vam mogu pomoći da dobijete preporučene cene za svaki od formata. Cena koju ste postavili za vaš oglas uvek je najviša moguća koja može biti naplaćena. Naš cilj je da se uvek oglašavate po najboljoj ceni.
Primeri koliko koštaju klikovi:

 

 
Napravite kampanju i platite tek pre nego što je pokrenete

Možete platiti putem bankovnog transfera ili kartice. Etarget sistem funkcioniše na bazi kredita, koji možete u potpunosti uložiti u oglašavanje. Na vama je koliko plaćate za svoju kampanju. Minimalni prvi depozit iznosi 5.000 din bez PDV-a (za sva naknadna plaćanja minimalni iznos depozita se smanjuje na 2.500 din bez PDV-a). Kada se kredit istroši, kampanja se automatski zaustavlja, tako da nikada ne plaćate više za vaš oglas nego što želite.

 

Zatražite ponudu.

 


Kontakt

ETARGET DOO Dimitrija Tucovića 74/7 11120 Beograd-Zvezdara MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 11/32-88-952