Kampanje "ključ u ruke"

 


Pružamo individualna rešenja, kao što su dizajn i optimizacija kampanje, merenje uticaja brenda, Reach & Frequency, kreativne predloge za oglasne formate, sveobuhvatna pokrivenost kampanje i još mnogo toga. Fleksibilno reagujemo na sve vaše zahteve.

 

 
Prilagođena rešenja Pružamo kompletno postavljanje PPC i displej kampanja za klijente iz oblasti finansija, automobilske industrije, telekomunikacija, FMCG i e-trgovine u mreži Etarget, kao i u partnerskim mrežama. Usluga može uključivati savete, tehničku podršku za implementaciju neophodnih alata za merenje i ciljanje, programiranje nedostajućih funkcionalnosti u sistemu Etarget isključivo za individualne potrebe klijenta. Kampanje procenjujemo širokim spektrom metrika, izvan CTR-a ili praćenja konverzija.
 
Poslujemo u 7 zemalja Srednje i Istočne Evrope Pružamo onlajn reklamiranje na dominantnim tržištima Centralne i Istočne Evrope sa lokalnom podrškom na svakom tržištu. Kampanju možemo voditi u više zemalja sa jednog mesta, uključujući prevode i korišćenje najprikladnijih alata s obzirom na specifičnosti tržišta. Pokrivamo tržišta sl. zemalja: Slovačke, Češke Republike, Mađarske, Bugarske, Rumunije, Srbije i Hrvatske.
 
 
Prepustite nam na staranje celu vašu kampanju Naši klijenti uključuju najbolje digitalne agencije koje redovno obučavamo i pomažemo im da rade na kampanjama. Takođe smo angažovani od strane zahtevnih oglašivača kao što su veliki brendovi i kompanije koje upravljaju onlajn kampanjama ''inhouse''. Na osnovu instrukcija klijenta možemo da pokrijemo celokupnu uslugu, od dizajna strategije koristeći različite onlajn alate i u drugim oglasnim mrežama (Google, Facebook), do upravljanja kampanjama i izveštavanja o rezultatima.
 
 
Rekli su o nama
 
 
Naše iskustvo sa Etarget sistemom ocenjujemo natprosečno pozitivnim, zbog brzog rešavanja problema, dostupne pomoći pri kreiranju kampanja i ljudskog pristupa. Takođe, veoma su dobri postignuti rezultati u poređenju sa drugim portalima.Ing. Adela Bednáriková
Marketing consultant, iFOCUS
 
 
 
Iz mog iskustva, ja bih definitivno preporučila Etarget rešenje drugim kompanijama. Zahvaljujući Etargetu dostigli smo željene rezultate sa često natprosečnim CTR-om. Pristup i kreiranje kampanje je veoma jednostavno i rezultati su vrlo dobri. Etarget nudi odličan kvalitet i veoma dobre performanse, a u pogledu troškova je veoma efikasno rešenje.Martina Ivaničová
Programmatic specialist, UM | Universal McCann GmbH
 
Zatražite ponudu Kontaktirajte nas


Kontakt

ETARGET DOO Dimitrija Tucovića 74/7 11120 Beograd-Zvezdara MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 11/32-88-952