Saveti

 

Pružamo stručnu obuku, kao i besplatno savetovanje za sve naše kupce i uvek smo spremni da vam pomognemo ili odgovorimo na vaša pitanja o kampanjama i funkcionisanju našeg sistema lično, putem telefona ili putem e-pošte.

 

 
 
 
Korisnička i tehnička podrška Bez obzira na veličinu vaše kampanje, bilo da ste naš stalni ili novi klijent, možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku na 011/32 88 952 ili putem e-pošte na: prodaja@etarget.rs. Ukoliko niste pronašli potrebni proizvod ili uslugu na našem sajtu, mi ćemo predložiti individualno rešenje za vaše zahteve. Tržište onlajn oglašavanja se brzo razvija i menja, pa nemojte oklevati da kontaktirate naš tim stručnjaka za najnovije trendove i vesti, koji će vam rado objasniti sve što vam je potrebno.

 

 
Najčešća pitanja i odgovori Da li tražite odgovor na vaše pitanje o našim uslugama ili vam neki od naših termina nisu najjasniji? Sumirali smo odgovore na najčešća pitanja i objasnili pojmove, možete ih naći ovde. Ukoliko niste pronašli odgovor na svoje pitanje, slobodno nas pitajte putem telefona ili e-pošte.
 
Najbolji uslovi za agencije i administratore Ukoliko upravljate višestrukim korisničkim nalozima za oglašavanje različitih klijenata ili oglašavate u velikom obimu i ispunjavate uslove saradnje, postaćete naša partnerska agencija. Zahvaljujući našoj podršci možete imati koristi od upravljanja kampanjama vaših klijenata pod povoljnim uslovima i dobiti sertifikat s kojim ćete postati naš pouzdan partner. Upoznaćemo vas sa sistemom i naši stručnjaci će vam biti dostupni kad god vam zatrebaju saveti ili pomoć.


Kontakt

ETARGET DOO Dimitrija Tucovića 74/7 11120 Beograd-Zvezdara MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 11/32-88-952