Video reklama

 

Video reklama Etargeta je dobra alternativa reklami na video portalima. Pružamo najveći onlajn prostor u lokalnim uslovima, besplatnu obuku i profesionalno vođenje pravilnog postavljanja reklame.

 

Pre-roll video korisnik aktivira samPre-roll video se reprodukuje u plejeru i prethodi samom video sadržaju na stranici sa Vašim prikazom. Vaša reklama se prikazuje samo kada korisnik pokrene video koji želi da pogleda zahvaljujući čemu je njena gledanost veoma velika. Specifičnost ovog tipa video reklame je u tome što poseduje skip dugme (opcija za preskakanje oglasa nakon 8 sekundi).
 
Ciljanje sadržaja ili korisnika Kod video reklame, slično kao i kod baner reklamiranja, imate mogućnost ciljanja prema sadržaju ili prema korisniku, koje se koristi pri retargetingu. Za povećanje dosega Vaše kampanje preporučujemo dodavanje pre-roll video kampanje u baner video koji može biti prikazan i na stranici koja nema video sadržaj. Video u banerima se aktivira automatski (autoplay) i na sebe lako privlači pažnju.
 
 
Video reklamu možete priuštiti Ne morate imati ogroman budžet da biste isprobali video reklamu. Cene za pre-roll video su prihvatljive i za manje oglašivače, koji su već isprobali banere i imaju dostupnu video kreativu. Video reklama može dopuniti ili kompletno zameniti TV reklamu za koju je potreban mnogo veći budžet i čiji rezultati nisu egzaktno merljivi.
 
 
Pogledajte prikaz Etargetove video reklame

 
Podrška kampanji Etarget sistem funkcioniše intuitivno, tako da možete sami da podesite video kampanju. Potrebno je samo pridržavati se preporučene tehničke specifikacije koju možete naći ovde. Ukoliko bi Vam zatrebala pomoć, slobodno nam se obratite. Rado ćemo Vam sve pojasniti i dati Vam dobre savete kako da efikasno upravljate video kampanjama koje će Vam dati željeni rezultat.
Kontaktirajte nas Registrovati se


Kontakt

ETARGET DOO Dimitrija Tucovića 74/7 11120 Beograd-Zvezdara MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 11/32-88-952