KLIJENTSKI SERVIS+381 113 288 952

ETARGET JE EFIKASNA REKLAMA NA INTERNETU

Etarget je sistem za oglašavanje na Internetu koji nudi efikasno, jednostavno i svima dostupno oglašavanje ka milionskoj publici.

Možete nas naći u devet zemalja centralne i istočne Evrope: Slovačkoj, Češkoj Republici, Mađarskoj, Austriji, Poljskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Rumuniji i Bugarskoj.

Etarget oglašavanje na Internetu već koristi više od 20 000 klijenata. Sarađujemo sa stotinama reklamnih agencija i više od 6 000 sajtova na kojima možemo prikazati oglase naših klijenata.

Kompanija ETARGET SE je osnovana 2002. godine i jedna je od prvih koja je ponudila oglašavanje na Internetu po principu plaćanja po kliku (Pay Per Click – PPC). U našem sistemu oglašivači plaćaju samo po kliku potencijalnih klijenata koje je privukao oglas.

Šta je Etarget?

Etarget je reklama na internetu. Njena prednost je prikazivanje oglasa besplatno, nekoliko dinara ćete platiti tek za klik - što znači za posetioca kojeg ćemo dovesti na vaš sajt. RTB (Real Time Bidding) je fleksibilna display reklama u realnom vremenu po najnižoj mogućoj ceni.

U Srbiji koristi površine na više od 400 sajtova.    © 2007 - 2017 ETARGET d.o.o.
Kontakt

+381 113 288 952