O nama

 

 

Kompanija Etarget, jedna od vodećih programskih mreža u Centralnoj i Istočnoj Evropi, osnovana je 2002. godine. Zajedno sa timom iskusnih profesionalaca kreirali smo prepoznatljivu platformu za oglašavanje u sedam zemalja. Upravljamo investiranjem oglašivača istovremeno stvarajući najbolje finansijske uslove za izdavače.

 

 

 
Od PPC reklame do programatika

Reklamna mreža Etarget je osnovana kao platforma za reklamiranje plaćanjem po kliku. Za 17 godina postepeno smo dodali moderne onlajn reklamne formate kao što su baneri, video, rich format, jedinstvene opcije ciljanja i još puno toga. Konstantno unapređujemo sistem i nalazimo nove načine za efikasno uvećanje prihoda od oglašavanja.

 

 
Povezujemo velike igrače na tržištu

Etarget je otvorena platforma koja pored sopstvene mreže pruža pristup najvećim reklamnim mrežama kao što su Rubicon, Google Display Network, Internet Billboard, Smart Adserver i sl. Naši glavni tehnički partneri su AppNexus i Sizmek. Rezultati kampanja su transparentni zahvaljujući merenju Gemius-a, najveće istraživačke agencije u regionu.

 

 

Upravljamo međunarodnim kampanjama u regionu Centralne i Istočne Evrope Možete nas naći na tržištima sl. zemalja: Slovačka, Češka, Mađarska, Hrvatska, Srbija, Rumunija i Bugarska. Vodimo međunarodne kampanje sa dosegom u više zemalja i savetujemo klijente iz drugih delova sveta kako doći do korisnika onlajn reklamiranjem u našem regionu.
Lead more about Etarget International in English here.
Kontaktirajte nas


Kontakt

ETARGET DOO Dimitrija Tucovića 74/7 11120 Beograd-Zvezdara MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 11/32-88-952