Reklama plaćena za klik

 

Reklama plaćena za klik vam dovodi posetioce na sajt. Pripada najstarijim formama reklama na internetu, Etarget je s njom počeo svoju delatnost i došao prvi na srpsko tržište. PPC reklamama se bavimo duže od 15 godina.

 
Generišemo posećenost stranice za pristupačnu cenu

PPC reklama je cenovno isplativo sredstvo za efektivno povećavanje i održavanje posećenosti vaše veb stranice. Tekst reklame sadrži opis vašeg proizvoda ili usluge koji motiviše korisnika da poseti vašu stranicu i izvrši kupovinu. Vaša reklama se prikazuje u mreži partnerskih sajtova Etargeta, uključujući stranice rangirane od velikih sajtova vesti do malih uskospecijalizovanih sajtova (blogovi, hobi, onlajn zabava i sl.).

 

Primeri, odakle upravo dolaze posetioci:


    

 

 
Vaša reklama se prikazuje na mobilnim uređajima i na desktopu

Benefit PPC reklame je što je kreirate za par minuta bez pomoći dizajnera. Naša specifičnost je veći format koji čini sliku istaknutom, tako da je Etargetova PPC reklama vidljiva i reprezentativna. Zahvaljujući promenljivom formatu moguće je prikazivanje na desktopu, mobilnim uređajima, kao i u video plejeru. To je efikasno sredstvo za kreiranje potražnje za impulsivnom kupovinom vrste robe koja mora biti aktivno ponuđena (npr. moda, osiguranje, medicinski proizvodi, bankarske usluge, turističke agencije itd.).

 
Precizno ciljanje čak i sa nižim budžetomPPC oglašavanje u našoj mreži je kontekstualno, tako da reklamu prikazujemo prema sadržaju sajta i ponašanju korisnika na internetu. Bez obzira na veličinu vašeg budžeta, reklamu možete ciljati prema kategorijama, ključnim rečima, vršiti retargeting ili postaviti široko ciljanje.  

 

 
Budžet uvek imate pod svojom kontrolomKod reklamiranja prema kliku ne plaćate za prikazivanje, već samo za realnu posetu stranice. Cenu određujete sami. Svoj kredit uvek imate pod kontrolom, samo postavite koliko želite da potrošite na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou. Suma se bazira na tome koliko posetilaca želite da dovedete na svoj sajt. Pri kreiranju oglasa prikazuje se preporučena cena koja vam pomaže da podesite cenu klika koja će vam doneti najbolje rezultate.

 

 
Kako to učiniti? 1. Registrovati se. Registracija je besplatna i neobavezujuća. 2. Napišite tekst oglasa, dužine 30 karaktera u naslovu i 80 u opisu oglasa. Zatim samo priložite sliku ili vaš logo.3. Podesite ciljanje, gde i kome će se reklama prikazivati. Pružamo nekoliko opcija: kategorije, ključne reči, široko ciljanje, retargeting... 4. Podesite vreme kada će se reklama prikazivati.5. Postavite budžet, koliko želite da trošite na oglašavanje dnevno, nedeljno ili mesečno. Uvek znate koliko reklama košta i nikada neće preći podešeno ograničenje Kreirajte svoju kampanju već danas, a platite tek pre nego što je aktivirate.
 
Da li ste spremni za svoju reklamu? Usluga je pogodna za mala i velika preduzeća i agencije. Registracija je neobavezujuća i vaš oglas je u potpunosti u vašim rukama. Pridružite nam se i povećajte saobraćaj vašeg sajta pomoću Etargetove PPC reklame. Postavite svoj oglas danas, a platite tek pred aktivaciju kampanje.


Kontakt

ETARGET DOO Dimitrija Tucovića 74/7 11120 Beograd-Zvezdara MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 11/32-88-952