Partnerska mreža


Postanite naš partner i zarađujte od oglasa na vašoj veb stranici. Nudimo naprednu tehnologiju monetizacije, zahvaljujući kojoj možete zarađivati više od druge oglasne mreže. Dobijte mogućnost da postavljate oglase na svoje veb stranice i imate mesečni prihod.

 

 
Header bidding vam obezbeđuje veću dobit od reklame

Postavljanje koda u zaglavlje stranice obezbeđuje izdavaču učestvovanje na aukciji u milisekundama prilikom učitavanja stranice, bez obzira na ponudu učesnika. Na stranici se pojavljuje oglas iz reklamnog sistema koji nudi najveću cenu, čime se generiše veća zarada za vlasnika sajta od standardne prodaje oglasnog prostora.

 

 
Kolika je visina provizije i kada se isplaćujeVisina zarade vlasnika ili vebmastera varira u zavisnosti od obima saobraćaja, vrste sajta i sezone. Proviziju isplaćujemo na račun koji je unešen prilikom registracije nakon dostignutog minimuma od 10.000 din u roku od 30 dana od dana završetka svakog kalendarskog meseca u kojem je stečeno pravo na isplatu zarade. Trenutnu visinu zarade i statistiku oglasa možete videti kada se prijavite na svoj nalog.

 

 
Koje vrste reklama možete imati na stranici

Na vašoj stranici se mogu prikazivati četiri osnovna tipa Etarget oglasa: baner, video, tekstualni oglas, oglas za mobilne uređaje. Najefikasnije reklamne površine su 300x250 i 300x600. Nakon učitavanja stranice, možete imati najviše tri Etarget oglasne jedinice.

 

 
Željeni uslovi saradnjeDa biste postali naš partner, ne morate biti pravna osoba. Za važeću registraciju možete biti pravno ili fizičko lice. Naše partnerstvo ne isključuje vašu saradnju sa drugim sistemima oglašavanja. Ukoliko imate zaista kvalitetnu veb stranicu, zatražite članstvo premium partnera i ostvarite više pogodnosti.

 

 
    
Kako to učiniti? 1. Registrujte se ili se ulogujte u Etarget sistem..2. Izaberite tip reklamne površine i popunite osnovne podatke.3. Podesite veličinu i dizajn reklamne površine.4. Generišite kod i učitajte ga na stranicu.

 

 
Kreirajte univerzalnu reklamnu površinu na vašoj stranici


Kontakt

ETARGET DOO Dimitrija Tucovića 74/7 11120 Beograd-Zvezdara MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 11/32-88-952