CILJANJE PREMA KATEGORIJI STRANICA

 

 

 

Povežite svoj brend sa imidžom sajta određene kategorije

Postavljanjem oglasa samo na sajtove iz određene kategorije dostižete relevantnu ciljnu grupu i pozitivno utičete na imidž vašeg proizvoda.

Vaš proizvod i njegovo odredište povezujete sa određenom temom koja je za publiku važna. Na primer, možete da povežete svoj proizvod sa kupcima iz sveta sporta ili iz sveta automobilizma.v

kategorie_webov

Ciljamo vaše reklame na ručno kategorizovane veb stranice. Zahvaljujući tome, vaši oglasi će se prikazivati osobama koje su zainteresovane za određenu oblast. Vaš oglas će se prirodno uklopiti u sadržaj stranice i lakše će doći do korisnika, čime dobijate kvalitetniji saobraćaj za vašu stranicu i bolje prepoznavanje vašeg brenda u vašoj ciljnoj grupi.

Kada započnemo kampanju, koristimo unapred podešenu listu relevantnih stranica koju tokom kampanje prilagođavamo sa specifikacijama proizvoda i potrebama oglašivača dodavanjem novih stranica i uklanjanjem onih koje nisu u potpunosti usklađene.

Pri takvoj strategiji potrebna je svakodnevna optimizacija i veća briga nego pri širokom ciljanju, zbog toga je cena za takvu kampanju min. 40 000 dinara bez PDV-a.

Ako ste zainteresovani za ciljanje na sajtove, kao što je ciljanje pojedinačno odabranih sajtova, postoji i ta mogućnost, a više o tome možete saznati od naših specijalista.

 

 


Kontakt

ETARGET DOO Dimitrija Tucovića 74/7 11120 Beograd-Zvezdara MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 11/32-88-952