Remarketing

 

Remarketing (nekada nazivan retargeting) je tehnika reklamiranja na internetu, zahvaljujući kojoj prikazujemo reklamu samo posetiocima Vašeg sajta. Reklamu prikazujemo na stranicama koje su povezane sa Etarget reklamnim sistemom.

 

 
Izgradnja odnosa sa posetiocem sajtaRemarketing je pogodan za sve koji se oglašavaju na internetu. Funkcija remarketinga se zasniva na tome da se obratite posetiocu Vaše stranice koji je pregledao, ali je napustio bez kontaktiranja, obavljene kupovine i sl. Obraćanjem takvom korisniku dobijate visoku šansu da se vrati na Vašu stranicu. Takvu reklamu ćemo mu za Vas prikazivati nekoliko sati ili dana nakon odlaska sa Vaše stranice. Prednost ovako vođene kampanje je trenutni, jednostavno merljivi povrat uloženih sredstava.

 
Steknite kupca bilo gde na internetu

1. ŠIROKI DOSEG

Za remarketing je važno da sistem koji izaberete dostigne što veći broj veb stranica kako bi do potencijalnog klijenta moglo da se dođe gotovo bilo gde na internetu. Zbog toga Etarget nudi pristup baner formatima na više od 40 reklamnih mreža, kao što su Etarget, Google, Internet Billboard, Rubicon, Smart Adserver i sl. Veći broj mreža podrazumeva bolji domet.

2. JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE KAMPANJOM

Dalji, ne manje važan uslov za efikasno korišćenje remarketinga je jednostavan interfejs za rad sa retargetovanom publikom i samim kampanjama.

3. IZRADA REKLAMNIH BANERA

Čest problem oglašivača je potreba za učestalim promenama sadržaja reklamnih banera kada se koristi remarketing. Iz tog razloga Etarget svojim korisnicima nudi profesionalne reklamne banere direktno od naših specijalista po povlašćenim uslovima. Za potrebe remarketinga popularna su oba osnovna reklamna formata, i tekstualna i baner reklama. Etarget obezbeđuje oba ova formata.

4. POSEBNE USLUGE

Etarget nudi veoma jednostavan dinamički remarketing (automatsko kreiranje banera koji prikazuju sadržaj za koji je posetilac Vaše stranice bio zainteresovan). Sveobuhvatna evaluacija uspeha kampanje je analiza konverzija. Takođe možete prilagoditi svoj oglas da koristi ''storytelling'' i tada prikazivati korisniku različit sadržaj banera, u zavisnosti od vremena kada je Vašu stranicu posetio. Za izostavljanje klijenta koji je izvršio kupovinu, u listi retargetovane publike iskoristite opciju "burn cookie".

 
    
Kako kreirati remarketing? 1. Registrovati se ili se prijavite na svoj Etarget nalog.2. Implementirajte kod na Vašu stranicu kako bi naš reklamni sistem mogao da označi sve posetioce stranice kukijem. Na osnovu kukija kasnije možemo identifikovati posetioca Vaše stranice i prikazati mu Vašu reklamu. Kod možete pronaći na Vašem Etarget nalogu.3. Kreirajte oglase ili reklamne banere (u slučaju da ih nemate obezbedićemo Vam njihovu izradu). Tehničku specifikaciju banera možete naći ovde.4. Izaberite budžet (min. 5000 din)

.

 
Isprobajte remarketing već danas


Kontakt

ETARGET DOO Dimitrija Tucovića 74/7 11120 Beograd-Zvezdara MB: 20303727 PIB: 105053141

prodaja@etarget.rs

+381 11/32-88-952